byggbelysning

Bygglampor & arbetsbelysning

Arbetsbelysning, Byggbelysning & fordonsbelysning.

Vår arbetsbelysning & bygglampor är hållbara med långa garantier, energieffektivt & har smarta funktioner för en modernare byggarbetsplats.

portabel bygglampa

Hållbar arbetsbelysning på nätet till bra priser.

Arbetsbelysning, LED-strålkastare, Extraljus & Stativbelysning för hårda arbetsförhållanden

Både ska hålla tunga arbetsförhållanden och alla miljöer och utomhusförhållanden. Prestandabelysning i LED för byggarbetsplatser och mobila byggarbeten i LED är det optimala valet då LED-belysningen och bygglampor inte drar ur fordonets batteri och bygglamporna kan även fås med avtagbart batteri som kan laddas upp och håller upp till 5 timmar beroende på vilken bygglampa du väljer. Du kan också välja en robust arbetslampa med kraftig sladd och gummihus som tål alla arbeten och har IP-klass 68 som kan sänkas ner i vatten under många timmar och även frysas ner för att sedan fungera även i isblocket. IP69K är värst i klassen. Nästan skottsäker! Vi har marknadens modernaste arbetsbelysning och bygglampor till bra priser med långa garantier. Du behöver inte fundera på om du köpt rätt belysning till bygget med våra lampor vet du att du har den tuffaste och mest pålitliga byggbelysningen med snyggt design och kraftiga stativ. Stativbelysning i LED skadas inte av att trilla och slå i marken och klarar även snabba vibrationer från exempelvis sprängningsarbeten och tyngre entreprenadmaskiner och fordon.

360 graders ljusvinkel, hängkrock

arbetsbelysning ljusvinkel 360° klass IP65 parkoppla & hängkrock

Arbetsljus med 360° ljusvinkel, slitstark, klass IP65, lätt att häng upp & seriekoppla

Vi har den senaste, mest lämpande belysningen för hela byggarbetsplatsen & liknande miljö. Vi har valt vårt sortiment av arbetsbelysning samt byggbelysning med noga omsorg kring valet av leverantörer, diodkvalitet, hållbarhet, & design, vi har ett helhetsperspektivet över hela utvecklingen, för lång hållbarhet och behovet av belysningslösningar inon LED. Vi kan med utan oro lämna långa garantier på både lamphus och diodbelysningen. Vi har valt ett premium sortiment av bygglampor som kostar något mer men håller och har mycket högre prestanda än våra konkurrenters arbets- byggbelysning. All vår arbetsbelysning & byggbelysning är i LED vi har modeller för alla slags platsarbeten. Vårt premium sortiment av arbetsbelysning & byggbelysning, kommer från Europa med Tyskland och Frankrike i täten. Vårt standard sortiment kommer från Kina men även andra erfarna tillverkningsländer. Ett av våra PRO sortiment av arbetsbelysning från Frankrike som vi döpt till Armour Lights, Armour Lights modellerna har LEXAN-lins och i princip okrossbart lamphus.

portabel bygglampa

Prisvärd och hållbar fordonsbelysning

Vi har LED-strålkastare och arbetsljus för fordon som lastmaskiner, grävare & tunga lastbilar.

Vi har det senaste inom LED för fordonsbelysning och maskinbelysning från premium leverantörer som CREE och Bridge Lux för att nämna två kända leverantörer. Lamphusen är från Oledone i kraftig plast eller gummi med plexiglas eller glasskydd för att hålla dioderna extra hållbara. Vi har bygglampor och arbetsljus för fordon som lastmaskiner, grävare, tunga lastbilar och andra entreprenadfordon som kräver den bästa belysningen. Även för båtar och hamnar med kraftiga flood hamnbelysning och båtbelysning från CREE i vitlackat lamphus och vattentätt skal. Våra arbetsljus har allt från 10watt i LEGO som kan byggas på till en egen ljusramp med valfria watt och Lumen. Eller en stark fordonslampa med 120 watt som lyser upp hela området eller skogen. Fordonslampor för yrkesutövare och proffs med många Lumen per watt. Upp till 170Lm/W och ca 12.000 Lumen har våra fordonslampor i LED. Köper du LED gör du också ett miljömässigt val för dig och alla andra. Din belysning håller längre och är mycket driftsäker så du slipper oroa dig för driftstopp i verksamheten eller dagar då produktionen eller arbetet står helt still pga. krånglande belysning.

portabel bygglampa

Smart arbestbelysning som nu kan anpassas efter egna arbetsförhållanden.

Sensorstyrning, dagsljuskontroll och närvarokontroll styr allt direkt från iphonen

Beroende på hur din byggarbetsplats ser ut, om den är statisk, och inte så mobil, kan du även välja superstarka LED highbay, LED Longbay, LED linear och LED Tri-proof armatur. Fabriker och industrier som har högt till tak och kräver stark belysning har stora fördelar av LED High Bay-serien men det förutsätter lite att man har en maskinhall, lager, varuhus, fabrik, industri och tillverkning etc. som finns på en plats så man slipper flytta belysningen hela tiden. Highbay kan flyttas och är helt vattentäta och kan med fördel hängas upp på ett bygge där man behöver bra belysning hela tiden. Med en stark industrilampa highbay kan du få så mycket som 50.000 Lumen och 6 års garanti. En mycket prisvärd och kvalitetspåkostad farbrikslampa med smart kylningssystem, dagsljuskontroll och närvarokontroll samt styrning från iphonen för mest effektiva användning. Du kan exempelvis stänga av dina High Bay-lampor från hemmet om du misstänker att någon glömt ljust på i fabrikslokalerna.

portabel bygglampa, LED R7S-rör, R7S-penna

Byt ut dina föråldrade halogen-rör mot nya LED R7S-rör, så slipper du köpa helt nya lamphus

Med en LED R7S-penna byter du enkelt ut den föråldrade ljuskällan

Du kan också välja att endast byta ut ljuskällan i dina befintliga bygglampor med halogen-rör. Med en LED R7S-penna byter du enkelt ut den föråldrade, ömtåliga och energislösande halogen-pennan med ett klick. Du får samma ljudåtergivning och färgåtergivning som dina gamla lampor men med LED-diodbelysning. LED skadar inte heller ögonen som halogenbelysning gör och är därför snäll mot både människa och miljö. Ska ni börja upphandla offentligt inom byggsektorn så är det krav på både energieffektiv belysning och energieffektiva produkter i allmänhet för att uppfylla skakraven i förfrågningsunderlaget. Energieffektiva produkter har blivit ett allt mer måste i både offentliga som kommersiella sammanhang när det kommer till LED och belysnignskällor samt annan energivaskande källa. LED är den optimala lösningen på energiproblemet både lokalt och globalt. Välj LED till dina bygglampor och i övrigt så sparar du på miljön och har en hållbar utveckling i första ledet.

portabel bygglampa

För arbetarnas säkerhet, uppgradera till arbesbelysning i LED

Starkt upplysta arbetsplatser har visat sig minska tillbud, olyckor & ohälsa.

Med bra LED kan du välja vilken färg dina lampor ska ha, om de ska ha flera färger (RGB), hur stark belysningen ska vara och vilken ljusvinkel du vill att belysningen ska ha osv. Samtidigt som du vet att den håller vad en lovar. Du kan höja arbetsprestationen på arbetsplatsen med bra belysning. Väljer du 5500 Kelvin så ska arbetarna enligt forskning känna sig pigga och alerta och det minskar även ohälsa genom att sjukdom och sjukskrivningar visat sig minska. Starkt upplysta arbetsplatser både utomhus och inomhus har visat sig minska tillbud och olyckor med imponerande siffor. Väl upplysta områden och särskilt vid nattarbeten har stora fördelar säkerhetsmässigt för både arbetare om omgivning som rör sig förbi arbetsplatsen och bygget. Med Flood eller euro, som mellanljusbilden kallas, så får du bra belyst område från 60° till 120° och kombinerar du dina främre strålkastare på arbetsfordonet med flood-strålkastare bakåt så har du ett helt och hållet belyst arbetsområde. Du kan även välja en ljusramp i flood för en lite bredare ljusbild i en eller tåraders LED-dioder med upp till 300 watt. En strålkastare lyser upp halva skogen om du åker på skogsvägar eller motorvägar på natten och får ett lastbilsliknande ljussken där alla siluetter och varelser blir uppenbara och väl synliga. Kör ditt arbetsfordon och fordon säkert med väl upplyst omgivning. Det gör du med bra arbetsljus.

sensor bygglampa, arbetsbelysning

Arbetsljus och bygglampor upp till 500watt för entreprenader och byggen.

Med kvalitetslampor för bygg och större anläggningar har vi arbetsljus & bygglampor

Vi har bygglampor i Flood från 50W får du ett ljus som motsvarar upp till 500watt från en föråldrad lampapplikation såsom en halogenlampa eller metallhalogenslampa. Du kan också dimma ljuset så bygglampan inte drar 50W hela tiden utan genom att dimmra ner lampan till 50% av sin styrka så drar man också mer förbrukningen ungefär på samma sätt och belysningen drar på hälften endast 25W och beroende på vilken bygglampa du har så kan du med batterilampan spara många brinntimmar på batteriet. Det finns tre stegs ljusreglering och kör på bygglamporna på 25% så kan du använda en uppladdningsbar LED bygglampa i många timmar utan att batteriet tar slut. En bygglampa bör ha en ljusåtergivning som passar den speciella arbetet som ligger för handen och en färgåtergivning kring 5000 Kelvin till 6500 Kelvin som ger ett utmärkt starkt ljussken mot det kritvita blåaktiga ljusskenet.